دوستی دارم که در حوزه معرفتشناسی کار میکند و سالها است تکلیف خودش را با ترجمههای موجود در این عرصه روشن کرده است. از کنار آنها راحت میگذرد؛ شتر دیدی، ندیدی.
- ۳ نظر
- ۲۳ اسفند ۹۲ ، ۲۳:۴۹
امروز جمعه به کوه زدم، دیدم بهار همه جا باریده و طبیعت جان گرفته است. در مسیر، گاه میدیدم که خاک شکاف خورده و گیاهی نورسته و ضعیف با سماجت میکوشد بر فشار خاک سخت و گلوله شده غلبه کند و راهش را به سوی خورشید و فضای باز بگشاید. وسوسه میشدم به کمک آن گیاه در این جنگ نابرابر بروم و با برداشتن آن مانع طبیعی مسیر رشدش را آسان کنم، اما میدانستم که این کار نادرست است و باید تنها نظارهگر این نبرد زیبا باشم. دیدن گل زردی کوچک و معمولی، مانند همین گلی که عکسش را گرفتهام، در آن فضا معنای دیگری داشت.
در حال صعود بودم که پروانهای بر سنگ نشست و در برابر وزش باد که میخواست او را به حرکت درآورد مقاومت کرد. از او چند عکسی گرفتم. همین که کارم تمام شد، او نیز رفت. گویی برای خودنمایی و گرفتن عکس یادگاری سر راه من سبز شده بود. دریغ که این زیبایی به گفته سعدی «همین پنج روز و شش باشد». و دریغ بیشتر آن که ما با رفتارمان این زمان را کاهش دهیم.
Google+«درسنامه خدا و نظریه تکاملی» در هفت آسمان، شماره 39، پاییز 1387، صص 277-308.
دریافت مقاله "درسنامه خدا و نظریه تکاملی"
Google+سالها است که با کتابهای روش تحقیق به زبانهای فارسی، عربی، و انگلیسی سر و کله میزنم. سال گذشته دست به تحقیقی زدم با عنوان «جایگاه اخلاق پژوهش در کتابهای روش تحقیق به زبان فارسی» که در فصلنامه روششناسی علوم انسانی (شماره 69) منتشر شد. در ادامه کار، دیدم بد نیست کتابهای روش تحقیق به زبان فارسی از منظری کلیتر بررسی و مسائل ساختاری و محتوایی آنها نیز ارزیابی شود. مقاله حاضر حاصل این بررسی است که در آخرین شماره آینه پژوهش به تازگی منتشر شده است.
دریافت مقاله ابرهای تهی: فقر ساختار و محتوا در کتابهای روش تحقیق
Google+